head_banner

Hvilken slags bor bruges til at bore i rustfrit stål?

Rustfrit stål er et svært bearbejdeligt materiale med dårlig skæreydelse, hvilket forårsager betydelig friktion på boret.Derfor kræver boret til boring i rustfrit stål varmebestandige og slidbestandige materialer, og CNC-værktøjets kant skal være skarp,Derfor er det ikke praktisk at bruge almindelige Fried Dough Twists-bor.Det er bedre at bruge to slags bor, nemligHårdmetal borogSpånbrydende bor i rustfrit stål.
Fordelen ved et hårdmetalbor er, at det ikke har nogen sidekant og kan reducere aksialkraften med 50 %.Den forreste vinkel på borecentret er positiv, kanten er skarp, og tykkelsen af ​​borecentret øges, hvilket forbedrer stivheden af ​​boret.Fordelingen af ​​den cirkulære skærkant og spånudløbsrillen er rimelig, hvilket gør det nemt at skære spåner i små stykker.

Hårdmetal bor1

At bruge et hårdmetalbor til at bore i rustfrit stål er relativt velegnet.Hvis der ikke er et hårdmetalbor, kan et almindeligt bor også bruges til at bore.Det er dog vigtigt at bemærke, at omdrejningshastigheden skal være lavere under boring, og det bagerste hjørne af boret skal slibes større og sidekanten skal indsnævres, hvilket kan reducere friktionen mellem sidekanten og hulvæggen. .Derudover kan du, når du borer, tilføje lidt eddike til boret, hvilket vil gøre det nemmere at bore hullet.

Den lige linje af hårdmetalborehullet er god, og skærelængden er kort.Der er flere pitformede spånbrydende riller på forsiden af ​​bladet, som har god skæreydelse, især pålidelig spånbrydning.Chipsene er i en konsistent form af knækkede og krøllede chips.

Den interne afkøling får skærevæsken til at sprøjte direkte på boreoverfladen, hvilket forbedrer køleeffekten og letter fjernelse af spåner.Især aluminiumsklinger af forskellige kvaliteter kan bruges afhængigt af emnets materiale, med en skærehastighed på 80-120m/min, hvilket gør boringen relativt let og hurtig.

 Hårdmetalbor2(1)


Indlægstid: Jul-10-2023